NS Flex AB | Våra tjänster
50462
page,page-id-50462,page-template-default,qode-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,brick-ver-1.5.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

Våra tjänster

Vi städar kontor, förskolor, skolor, matsalar m.m. Behöver du även hjälp med inköp av hygienartiklar, slänga sopor och liknande löser vi självklart det.

Flyttstädning

Vid en flytt är det mycket att tänka på och städningen står högt upp på listan. Vi underlättar ditt arbete genom att du låter oss ta hand om städningen och du får då fokusera dig på flytten. Vi städar enligt de krav som ställs och lämnar även 2 veckors garanti och åtgärdar om anmärkning skulle göras vid besiktning utan extra kostnad. Vi använder oss enbart av miljömärkta produkter då vi är måna om vår fina miljö. All personal genomgår intern utbildning i hur de ska förhålla sig samt går igenom de säkerhetsföreskrifter vi har. Kontakta oss för mer information eller offert.

Checklista för flyttstäd

Byggstädning

Är du redo för att flytta in i din nybyggda eller ombyggda bostad? Vi vet vad som behövs göras så att du kan fokusera på annat. En byggstädning påminner mycket om en flyttstädning men med extra fokus på allt damm och annat som samlas vid om eller nybygge. Vi lämnar självklart 14 dagars garanti på byggstädningen. Se gärna checklistan under fliken flyttstäd!

Kontorsstädning

Vid kontorsstädning är du som kund och dina behov i fokus. Samarbetet bygger på förtroende och vi strävar efter en långsiktig kundrelation. Vi går gemensamt igenom ditt behov av städning för kontoret och ser till att arbetet utförs så att du som kund känner dig nöjd. Vi håller en kontinuerlig kontakt för att snarast kunna åtgärda eventuella brister i tjänsten samt kunna ändra tjänstens utförande vid behov.

Fastighetsstädning

Vi ser till att era fastigheter känns inbjudande och fräscha för boende och utomstående. I tjänsten ingår städning av trapphus, entréplan, miljörum och tvättstugor. Vi har även möjlighet att erbjuda er golvvård för att underhålla stenen i trappor och gångar. Vi går gemensamt igenom ra behov och skräddarsyr tjänsten därefter.

Fönsterputs

Vi hjälper många kunder att få skinande rena fönster dagligen och vi gör det alltid med största noggrannhet och med marknadens bästa produkter som är miljömärkta. Vi vill ge dig den bästa service som möjligt och vill därför att du som kund alltid ska känna dig nöjd med det arbete som utförts. Kontakta oss för prisuppgift.

OFFERT

Ditt namn (obligatoriskt)

Din epost (obligatoriskt)

Ämne

Tjänst (obligatoriskt)

Ditt meddelande