NS Flex AB | Om oss
50397
page,page-id-50397,page-template-default,qode-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,brick-ver-1.5.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

Om oss

"Vår vision är att nå framgång genom att ge den bästa möjliga service med största noggrannhet och med målet att alltid ha nöjda kunder, varje gång!"
inside-apartment-design-home

VI JOBBAR FÖR NÖJDA KUNDER

NS Flex AB är ett etablerat företag som främst arbetar med företagsstädning men vi levererar även hushållsnära tjänster till privatpersoner.
Målet är att vi ska ha långa kundrelationer och därför satsar vi mycket på kvalitet. Det ska vara lätt att nå oss, att lägga till eller ta bort tjänster. Vi strävar helt enkelt efter att göra dig som kund nöjd, varje dag! Våra anställda vet hur man städar, därför kan vi erbjuda 100% garanti på våra tjänster. Vi går noggrant igenom vad för behov kunden har och skräddarsyr tjänsterna efter detta. Vårt företag är baserat på tron att våra kunders behov är av yttersta betydelse. För att göra dig som kund nöjd kontrollerar vi allting efter vi har utfört ett jobb, vi anpassar oss efter just dina behov och utför alltid ett professionellt arbete med engagemang.

Vi använder de bästa produkterna som finns där ute, vi gör vårt bästa för att göra vår del av miljöarbetet som krävs. Vårt företag har alla nödvändiga försäkringar som krävs för att du som kund inte ska behöva oroa dig och kunna luta dig tillbaka medans vi håller rent. Vid offertförfrågan planerar vi in ett möte, går igenom era behov och förväntningar. Därefter får ni en skriftlig offert som ni har möjlighet att ta ställning till. Allt detta helt kostnadsfritt så tveka inte att kontakta oss för en offert.

Vill du veta mer om våra tjänster eller skicka en kostnadsfri offert?